Instruktører

 

Alle instruktørene på Emijoly er dyktige og høyt kvalifiserte. De forstår at ingen kropper er like og jobber med deg ut i fra ditt nivå.

 

 
 
Nina W. Moseidjord  Underviser Pilates (Sertifisert gjennom Balanced Body, Nosara Yoga Institute). Barre (Sertifisert gjennom Stott Pilates og Stockholm Pilates Senter) Hot Yoga (Serifisert gjennom Evolution Yoga 250 RYT) Vinyasa, Yin,Restorative (Sertifisert 200 RYT gjennom Angela Bolzt) Pilates Mor og Barn og Yoga for Gravide. (Serifisert gjennom Balanced Body og Nosara Yoga Institute).

Nina W. Moseidjord

Underviser
Pilates (Sertifisert gjennom Balanced Body, Nosara Yoga Institute).

Barre (Sertifisert gjennom Stott Pilates og Stockholm Pilates Senter)

Hot Yoga (Serifisert gjennom Evolution Yoga 250 RYT)

Vinyasa, Yin,Restorative (Sertifisert 200 RYT gjennom Angela Bolzt)

Pilates Mor og Barn og Yoga for Gravide. (Serifisert gjennom Balanced Body og Nosara Yoga Institute).

Chanisa Kristensen  Underviser Yoga Energy (200 RYT Absolute Yoga Academy) Ashtanga(200 RYT Absolute Yoga Academy) Chanisa er full av energi og gir masse av dette til alle medlemmene på Emijoly. Hun begynte med yoga, rett og slett på grunn av at hun ville ta noen kule instagram bilder. Dette uviklet seg til å bli hennes største lidenskap og etterhvert livsstil. Chanisa sine yoga timer er svært behagelige, energiske og bærer preg av hennes faglige tyngde. Chanisa har jobbet i Emijoly siden oppstarten og har timer tirsdag, onsdag, torsdag og holder i tillegg workshops.

Chanisa Kristensen

Underviser
Yoga Energy (200 RYT Absolute Yoga Academy)

Ashtanga(200 RYT Absolute Yoga Academy)

Chanisa er full av energi og gir masse av dette til alle medlemmene på Emijoly. Hun begynte med yoga, rett og slett på grunn av at hun ville ta noen kule instagram bilder. Dette uviklet seg til å bli hennes største lidenskap og etterhvert livsstil. Chanisa sine yoga timer er svært behagelige, energiske og bærer preg av hennes faglige tyngde. Chanisa har jobbet i Emijoly siden oppstarten og har timer tirsdag, onsdag, torsdag og holder i tillegg workshops.

Hanne Åsmundsen  Underviser Absolute Hot Yoga (200 RYT Absolute Hot Yoga ACADEMY) BikramStyle Yin (200 RYT) Hanne elsker Hot Yoga. Det skinner i gjennom på alle timene hennes. I tillegg til å undervise i Hot Yoga underviser hun også i Yin. 

Hanne Åsmundsen

Underviser
Absolute Hot Yoga (200 RYT Absolute Hot Yoga ACADEMY)
BikramStyle
Yin (200 RYT)

Hanne elsker Hot Yoga. Det skinner i gjennom på alle timene hennes. I tillegg til å undervise i Hot Yoga underviser hun også i Yin. 

Katya Willumsen  Underviser Zumba (Sertifisert gjennom Zumba Fitness) Barre Med dansebakgrunn fra Ukraina er Katya den mest grasiøse i Emijoly Teamet. Enten om hun underviser i Zumba eller Barre er det alltid med et stort smil.

Katya Willumsen

Underviser
Zumba (Sertifisert gjennom Zumba Fitness)
Barre

Med dansebakgrunn fra Ukraina er Katya den mest grasiøse i Emijoly Teamet. Enten om hun underviser i Zumba eller Barre er det alltid med et stort smil.

 
 
Morten Rønningen  Underviser  Ashtanga Intro (200 RYT) Restorative/ Yoga Relax (RYT) Morten har bakgrunn fra kampsport og lang egenpraksis. Han har en mild måte å være på som gjør at det er lett å slappe av i samme rom som han. I tillegg holder han utfordrende og inspirerende timer.

Morten Rønningen

Underviser

Ashtanga Intro (200 RYT)

Restorative/ Yoga Relax (RYT)

Morten har bakgrunn fra kampsport og lang egenpraksis. Han har en mild måte å være på som gjør at det er lett å slappe av i samme rom som han. I tillegg holder han utfordrende og inspirerende timer.

Silje Vik  Underviser  Cardio Yoga (Sykepleier/ PT) Bli med og svett med denne vegan friskusen. Utrolig gøye timer som får svetten til på sprute.

Silje Vik

Underviser

Cardio Yoga (Sykepleier/ PT)

Bli med og svett med denne vegan friskusen. Utrolig gøye timer som får svetten til på sprute.

Sissel Bjørkeli  Underviser  MediYoga (MediYogaNord, Sykepleier) Ingen er flinkere til å få en rolig hjemmekoselig atmosfære enn Sissel. En utrolig dyktig intruktør som gir deg det lille ekstra på timen. Føles ut som du har vært på spa etter timene hennes.

Sissel Bjørkeli

Underviser

MediYoga (MediYogaNord, Sykepleier)

Ingen er flinkere til å få en rolig hjemmekoselig atmosfære enn Sissel. En utrolig dyktig intruktør som gir deg det lille ekstra på timen. Føles ut som du har vært på spa etter timene hennes.

Åse Rysstad  Underviser  Hot Pilates (Piates Room) Pilates  (Pilates Room)   Åse har lang erfaring fra treningsbransjen og en svært dyktig instruktør med full kontroll på alle i timen. Du vil føle deg sett og inspirert av Åse sine pilates timer. Hun har også en helt egen evne til å la alle føle seg bra. Du går fra timen og føler du har trent hver eneste muskel i kroppen.

Åse Rysstad

Underviser

Hot Pilates (Piates Room)

Pilates  (Pilates Room)

 

Åse har lang erfaring fra treningsbransjen og en svært dyktig instruktør med full kontroll på alle i timen. Du vil føle deg sett og inspirert av Åse sine pilates timer. Hun har også en helt egen evne til å la alle føle seg bra. Du går fra timen og føler du har trent hver eneste muskel i kroppen.