Kristiansand

Studio Kristiansand er lokalisert på Tangen rett ved bystranden og Aquarama. Studioet er lyst og stilfullt med alt av utstyr til våres medlemmer. På sommeren flytter vi mange av timene våres ut og benytter oss av bystranden, takterasser og det vakre området på Tangen. 

 
 

Timer

Vi tilbyr det meste innen yoga og pilates. Asthanga, Vinyasa, Yin, Medisinsk Yoga, Pilates, Barre, Gravid Yoga, Mor & Barn Pilates, Senior, og personlig trening. Fortell oss litt om deg selv så finner vi en time som passer for deg.


Kurs

I Kristiansand holder vi kontinuerlig følgende kurs Høst 2016: Gravid Yoga, Mor & Barn Trening, Medisinsk Yoga, Barre, og Barnadans.

Vari Morales Workshop : 2-7 Oktber kommer Vari Morales (internasjonalt anderkjent yoga lærer) for å holde en 5 dagers intensiv trening hos oss. Pris 2800,- for 5 dager.

Mai 2017 HENRIETTE LIEN: Henriette Lien kommer for å holde en 2 dagers workshop Mai 2017. Kommer med mer informasjon.

Vari-Morales-Yoga-Slider-image-14-2048x3072-400x300_c.jpg

høst 4 bilder.jpg

Hvorfor Emijoly?

Vi streber etter å være de beste Yoga Studioene på sørlandet og på sikt i Norge. Vi ønsker å tilby alt innen yoga og pilates til" folk flest".  Derfor tilbyr vi både medlemskap på 6 og 12 måneder, klippekort og kurs slik at du som kunde kan få trene når du vil og så ofte du vil.

Vi ønsker å motivere, inspirere og gi deg mer balanse i hverdagen. Dette gjør vi med å alltid ha topp motiverte og sertifiserte instruktører. Våres instruktører må alle holde audition og bevise at de er dyktige nok til å kunne levere en time som skal passe til alle. Dersom du har skader eller rett og slett aldri har gjort yoga før kan vi alltid ta i mot deg og gi deg modifikasjoner og hjelpemidler slik at du får en god opplevelse. Hos oss jobber alle ut i fra sitt nivå.