Hver 8. uke, starter det opp nytt kurs. Vi har trening mandag & onsdag 11.30-12.30.

Kroppen er ikke som før, og vi har spesialutdannede instruktører innen trening før og etter svangerskapet som hjelper deg i form på en trygg måte. Ta med babyen på trening og ha det gøy, samtidig som du blir sterkere, mer fleksibel og skadefri.

Pris: 1850,- 16 timer


6 uker, en gang pr. uke. Mandager: 16.00

Kurset varer i 6 uker og vil lære deg forskjellige styrkeøvelser som kan gjøres gjennom svangerskapet og etterpå for å styrke rygg, mage, skuldre. Øvelsene du lærer på kurset kan brukes som smertelindring for bekkenløsning/låsning. Vi har også mye fokus på pust og forskjellige pusteteknikker. Passer både for deg som har en del plager i forbindelse med svangerskapet og de som er i fin form.

Pris: 1049,-


6 ukers kurs

Evidensbasert yoga for deg som sliter med utbrenthet, tinnitus, hodepine, sykdom, og mye mye mer. Denne rolige formen for yoga utføres av helsepersonell med minst 3 årig høyskoleutdannelse og passer for alle som ønsker å stresse ned. Spa for sjelen.

Pris: 1299,-


Yoga for Barn

 
 

Kurset består av fysisk aktiviteter hvor barna kan oppdage og utfordre kroppene sine gjennom utførelse av kroppsbevegelser kjent som asanas. De fysiske øvelsene skal hjelpe barna å utvikle kroppsbeherskelse, balanse, stabilitet og økt smidighet. Barna kan få låst opp unødvendige spenninger i kroppen og oppleve at de får forbedret konsentrasjon. Kurset legger vekt på velvære for barnet og utvikling av egenskaper som større tålmodighet, bedre selvkontroll og mer selvbevissthet

Pris: 1299,-