Våre instruktører

Alle som underviser i Yoga og Pilates ved Emijoly er sertifiserte erfarne instruktører som sikrer deg en trygg, inspirerende og utfordrende time av høy kvalitet.

 
Profilbilde nina.jpg

Nina

Yogalærer og daglig leder Emijoly.

Sertifisert: Pilatesinstruktør: Balanced Body, Stott Pilates. Barre instruktør gjennom Stockholm Pilates Institute. 200 RYT Vinyasa Flow Living FLow Angela Boltz, 250 Hot Yoga TT, AshtangaVinyasa 200 RYT Nosara Yoga Institute, Strala Yoga gjennom Tara Stiles New York, 100 RYT Pre/post natal yoga, 50 RYT Yin.

“Practice and all is coming.” ~ Sri K. Pattabhi Jois . Da må Kristiansand få et ordentlig yogastudio tenkte jeg i 2013. Ett år etterpå var Emijoly et faktum. Det å få lov til å følge så mange fantastiske mennesker fra “stive rustninger” til bevegelige, sterke og lykkelige mennesker har vært en enorm motivasjon. Tusen takk som får lov å dele min reise fra å være verdens stiveste og mest klumsete yogalærer til å kunne bevise at det FAKTISK finnes håp for ALLE. Jeg håper min lidenskap for denne fantastiske livsstilen kan skinne i gjennom og inspirere DEG til å begynne med yoga.

Chanisa.jpg

Chanisa

I am a Certified Yoga Teacher from All Yoga Thailand and practice Ashtanga.

My goal? To share to help and to motivate all my students to practice. At Emijoly I just wanna keep practice and teach til as long as i can and that is the goal. I belive in Yoga Practice to keep me sane, healthy and be a better person, these benefits are enough to keep me going. Yoga is becoming my Lifestyle and the spiritual practice and that's a gift to share with my students.

Gulsun.jpg

Gulsun

Gulsun Ønal, butikksjef på kicks og yoga og treningsinstruktør.

Jeg ønsker å dele min yoga opplevelse og min kunnskap til andre, slik at alle får ett innblikk på hvor godt dette gjør for kroppen. Å lære seg å puste riktig mens man beveger seg i de ulike stillingene gir en helt sinnsykt god opplevelse. I dagens samfunn så stresser vi altfor mye, og da er det enda mer viktig å få presset inn litt yoga for å koble ut, puste dypt inn og dypt ut.

ingrid.jpg

Ingrid

Vinyasa Flow, Hatha og Dharma yoga 200 Hrs Vinyasa/Hatha Yoga 500 Hrs Dharma Yoga 700 Hrs Dharma Yoga

Jeg har selv praktisert mange forskjellige stilarter; Jivamukti, Hatha, Vinyasa, og Dharma yoga, er de stilartene jeg har tilbakelagt flest timer i. Mitt ønske er å kunne leve i tråd med min praksis, og etter mange år i andre industrier, kjenner jeg at fokuset mitt er mer og mer ensrettet på yoga. Dharma Yoga er i dag mitt fokus

Åse Rysstad.jpg

Åse

Åse Haugen Rysstad
Sertifisert pilatesinstruktør

Jeg har i flere år jobbet som instruktør hos Friskis & Svettis. Ei venninne tok meg med på et kurs i pilates for noen år tilbake. De første gangene syns jeg det virket så mye å sette seg inn + at jeg syns det virket kjedelig. Men, etter noen ganger ble jeg hektet Pilates er en fantastisk treningsmetode, som gir deg sterk kjernemuskulatur. Du jobber konsentrert og bevisst, det gir deg bedre kroppskontroll og du lærer deg å puste dype lange pust.

Morten1.jpg
 

Morten

Ashtanga Intro (200 RYT)

Restorative/ Yoga Relax (RYT)

Morten har bakgrunn fra kampsport og lang egenpraksis. Han har en mild måte å være på som gjør at det er lett å slappe av i samme rom som han. I tillegg holder han utfordrende og inspirerende timer.