hotyoga3.jpg

Hot Yoga

Greit å vite før din første time.
Du vil svette MYE. For mange mer enn noen gang tidligere. Noen blir hektet første time mens andre trenger noen timer på å bli vant til følelsen. 

Praktisk
Kom 20 min før klassen begynner første gang. Dørene stenger 5 minutter før timen starter. 
Ta med deg matte og et stort håndkle til å stå på. Begge deler kan også leies i studioet for kroner 50,-. Ta med minst en vannflaske. Mobiltelefon slås helt av i studioet.

Vi selger, matter, yoga håndkler og tøy. Du kan også registrere deg og betale med kort.

Dusj

Vi har begrenset med dusjmuligheter og anbefaler alle å skifte til tørt tøy og i stedet ta en lang dusj hjemme. På sommeren kan du bade på bystranden rett ved studioet. Dersom du må dusje så legg inn litt ventetid, ta en kopp te mens du venter, vis hensyn da det kan være dusjkø. 

Bekledning.
De fleste har på seg tights, shorts, singlets, badebukse, tanktops. Unngå gjennomsiktige plagg og bikinier. Våte bomullsplagg som blir tunge er ikke det beste alternativet.

Hva bør jeg spise i forkant av klassen?
Hovedregelen sier: ikke spis noe stort to-tre timer før klassen begynner. Noen liker å spise noe lett slik som nøtter, smootie før timen. Men et tungt måltid før timen vil fort kjennes ut som det kan komme opp i noen av stillingene:-).

Hydrér
Drikk godt med vann før du kommer. Begynn gjerne kvelden før, fyll opp vannlageret ditt

Prøvetime

Vi tilbyr ingen prøvetime (da en yogatime i varmen ikke er nok for å akklimatisere seg), vi har istedet et permanent introtilbud.