Timer/Kurs

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige yoga og pilates  timer og kurs. Alt fra det helt rolige, nedstressende, terapautiske til mer energisk, fysisk, styrkeorienterte.

Vi tilbyr vanlig yoga og Hot Yoga. Pilates, Barre og til og med Zumba og eksposiv styrke trening.

På Emijoly får du et komplett tilbud for å holde deg i form både mentalt og fysisk. Felles for alle timer er god oppfølging av dyktige instruktører og små klasser der du vil bli justert og instruert på en grundig måte.

 

 

 
 
 

Absolute Hot Yoga

En sekvens med en rekke yogastillinger som utføres i 40 grader. En perfekt kombinasjon av styrke og fleksibilitet. Hver stilling forbereder kroppen på neste stilling. Passer ikke for gravide og hjertesyke.

Bikram-Style

26 yogastillinger utføres i 40 grader. Kombinerer både styrke og fleksibilitet. Jobb utfra der du er og du vil se en stor forbedring fra gang til gang. Passer for alle. (Ikke gravide og hjertesyke på grunn av varmen)

Hot Core Flow

En yogatime full av flyt og energi i et oppvarmet rom som holder 40 grader. Musikk, pust og bevegelse i perfekt harmoni. Passer for alle. (Ikke gravide og hjertesyke på grunn av varmen)

Hot Yin

En rolig time i oppvarmet rom. Se for deg at varmen omfavner deg som en myk dyne. Denne timen skal få deg til å slappe av, stresse ned og mykgjøre musklene dine. En fin erstatning for en god massasje.

 

Ashtanga

Her gir vi deg en grundig gjennomgang i Primary serien som er den første serien i Ashtanga. Det er en sekvens som vi jobber med hver gang. En perfekt sekvens som gir deg både styrke og fleksibilitet. 

Yoga Energy

En yogatime full av energi. Kom inn og beveg deg i flyt med pusten din, bli i godt humør og gå fra timen full av energi.

Rolig Yoga/Yin

Vår roligste form for yoga. Passer for deg som ønsker å bli mer fleksibel, stresse ned eller bare få et lite pusterom i en hektisk hverdag. Passer for alle.

Medi Yoga

Evidensbasert yoga for deg som sliter med utbrenthet, tinnitus, hodepine, sykdom, og mye mye mer. Denne rolige formen for yoga utføres av helsepersonell med minst 3 årig høyskoleutdannelse og passer for alle som ønsker å stresse ned. Spa for sjelen.

 

Pilates

En styrketime som styrker hele kroppen fra innsiden og ut. Kombinerer pust og styrke. Passer for alle. Spesielt bra for deg som sliter med rygg, nakke, hofte problemer.

Barre

Stående Pilates. Denne treningsformen er en av våres mest populære timer. En super effektiv styrketime som strammer opp musklene i rumpe, lår og hofter. Passer for alle og du trenger ingen rytme eller koordinasjons ferdigheter. Etter timen vil det føles som du har fått et rumpeløft.

 

Zumba

Tenk om det fantes en trening som ikke føltes som trening, kun moro.. Det er prinsippet til Zumba. Ingen forkunnskaper trengs. Du blir bare med på festen og slipper deg løs, forbrenner kalorier og har det gøy. Timen må prøves! Inspirerende musikk.

CardioYoga

Få opp hjerterytmen og få fart på yogastillingene. Med en kombinasjon av høy intensitet intervall trening og yogastillinger, denne timen er perfekt for deg som liker fart og å bevege på deg. 

 

Mor og Barn Pilates (kurs)

8 uker, to ganger pr. uke.

Kroppen er ikke som før, og vi har spesialutdannede instruktører innen trening før og etter svangerskapet som hjelper deg i form på en trygg måte. Ta med babyen på trening og ha det gøy, samtidig som du blir sterkere, mer fleksibel og skadefri.
 

 

Gravid Yoga (kurs)

6 uker, en gang pr. uke.

Kurset varer i 6 uker og vil lære deg forskjellige styrkeøvelser som kan gjøres gjennom svangerskapet og etterpå for å styrke rygg, mage, skuldre. Øvelsene du lærer på kurset kan brukes som smertelindring for bekkenløsning/låsning. Vi har også mye fokus på pust og forskjellige pusteteknikker. Passer både for deg som har en del plager i forbindelse med svangerskapet og de som er i fin form.
Tidspunkt og varighet: Mandager Kl. 15.15-16